Opleidingen

Creatieve Toolbox (2 of 4 daagse bijscholing)

Vooral voor coaches, therapeuten, trainers, docenten en begeleiders in de zorg & onderwijs en ook geschikt voor iedereen die zijn/haar creatieve toolbox wilt vergroten of zich speelser, vrijer en innovatiever wilt voelen op het werk.

In deze eigenzinnige bijscholing leer je hoe je uit je comfortzone komt en hoe je kunt kijken vanuit een ander perspectief. Je leert hoe je eigen creativiteit weer gaat stromen en wat de effecten en resultaten hiervan zijn.

Hoe je spelenderwijs kunt leren en werken en hoe je door middel van creativiteit op een natuurlijke manier het onbewuste bewust kunt maken.

Je gaat op avontuur om je innerlijk kind meer aandacht te geven en om weer in beweging te komen. Je mag deze 4 dagen dus even lekker buiten de lijntjes kleuren, vrij dansen, voluit zingen en gek doen.

Deze bijzondere opleiding is belevingsgericht en daarom ga je eerst zelf aan de slag door expressie te geven aan je gevoelens en aan alles wat erin jou leeft en aandacht nodig heeft.

Je maakt kennis met een breed scala aan oefeningen en leert onder andere te werken met: intuïtief tekenen & schilderen, de natuur, muziek, beweging en je stem.

De ruim 50 oefeningen die je leert (ongeveer 12 per dag), zorgen voor bewustwording, inzicht en creatieve oplossingen. Ze zijn direct toepasbaar bij diverse hulpvragen, blokkades en bij vrijwel alle levensthema’s in je lessen, trainingen en coachtrajecten.

Details

Thema's

Deze bijscholing is 2 x 2 dagen (ook los te boeken) en bestaat uit de volgende thema’s:

Dinsdag 9 & woensdag 10 april:

  • Ontdekken & Spelen
  • Eenwording met jezelf & de natuur

Data opleiding

Dinsdag 9 & woensdag 10 april 2024

Locatie: Zuiderlicht, Breda

}

Tijd: Alle dagen zijn van 10-16:30 uur.

Kosten: € 375,- pp voor 2 dagen en € 695,- pp voor 4 dagen.

Alle dagen zijn inclusief lunch, werkboek en materiaal.

Aanmelden voor een intake gesprek